Fejø Cider
Cider er et økologisk naturprodukt af 100% ren gæret æblesaft. Kig forbi cideriets egen butik om sommeren, eller smag Fejø Cider på mange af de lokale restauranter.
Produktet er lavet på rigtige cideræbler fra egne plantager på øen Fejø, hvor æblerne håndhøstes. Cideren er vildgæret på eget cideri, og med de fine bobler dannet gennem spontan flaskegæring.
Der lægges stor vægt på dobbeltrollen, som både avler og producent, og dermed har man hånd i hanke med hele processen fra mark til flaske. Den første cideræble-plantage blev anlagt på Fejø 1999. Det var dengang landets eneste professionelle plantage med de særlige sorter til cider, og er stadig Nordens største avler/producent på rigtige cideræbler.
Der produceres cider til enhver årstid, enhver anledning og enhver ret. Kan bruges til alt fra aperitif, til brasseret svine- og oksekød, om sommeren, til jul, til rødkitost, til drinks, til sushi - kun fantasien sætter grænser.