©  Foto:

Restaurant Gaia

Forvent at blive ført ud på en kulinarisk rejse, der udstråler nysgerrig kreativitet i naturens elementer og bæredygtige forhold. Gaias kernefokus på "jord til bord" forbinder serveringerne med Vejrø og skaber en komplet oplevelse.

Restaurant Gaia er øens eksklusive fine dining-restaurant, hvor kulinarisk ekspertise møder naturens rigdomme i en uovertruffen gastronomisk oplevelse. Gaia fokuserer på Vejrøs egen natur, egne grøntsager og lokalskudt vildt, ledsaget af det bedste fisk og skaldyr, man kan opdrive. Restaurant Gaia sanker og hengemmer Vejrøs natur i højsæsonen, så de også kan præsentere de fantastiske råvarer i de kolde og mindre givende måneder. Gaia stiller tårnhøje krav til de råvarer, de anvender, og kun de absolut bedste får lov at blive serveret i restauranten. Skånsomt fiskeri, dyrevelfærd og økologi er nogle af de søjler, Gaia er bygget på. Gaia er et køkken hvor kreativitet og nysgerrighed, sammen med et ligesindet hold af gartnere og landmænd, udfolder sig gennem kompromisløs mad og service.

Udforsk øen før middagen og opdag, hvordan de friske råvarer gror og naturens elementer integreres i deres delikate retter, som du senere vil nyde ved din tallerken. 

Restaurant Skipperly fungerer som øens spisekammer til morgenmad og frokost. Her kan du starte dagen med et overdådigt morgenbord, der hylder Vejrøs natur og lokale producenter. Til frokost byder Skipperly på delikate gourmet-smørrebrød, som du kan nyde under solen på restaurantens fine terrasse, der har udsigt til havet.